Az oldalon a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával ebbe Ön beleegyezik. Részletekez a Adatkezelési Tákékoztatónkban olvashat

SZOLGÁLTATÁSOK

 

Cégünk kizárólag FIAT 500-asokat ad bérbe - a flottánkat és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük Ügyfeleink visszajelzései alapján.
Járműveinket úgy választjuk, hogy Önöknek a legkényelmesebb utazási élményt biztosíthassuk - ezért választunk például tetőablakos vagy gyári navigációval rendelkező modelleket.
A foglalási modulunkat és az autók elérhetőségi információit igyekeztünk könnyen és gyorsan használhatóvá tenni, hogy Önök a nap minden percében véglegesíthessék a foglalásukat.
A foglalási modulban feltüntetett általános szolgáltatások és kiegészítők biztosítása mellett örömmel és rugalmasan állunk rendelkezésére a szokásostól eltérő, egyedi igényeinek megvalósításában is - nálunk akár még csillagászati távcsövet is igényelhet kiegészítőként (mondjuk a csomagtartóba akkor már sok más dolog nem fog beférni). De ha virágdekorációt szeretne a kocsira, arra is vannak ötleteink.
A felvételi és leadási pontok közül igyekszünk minél többet ingyenesen biztosítani, és természetesen rugalmasak tudunk lenni a budapesti szállodáknál vagy belvárosi helyszíneken történő átadásokkal is - jelezze az igényét és megbeszéljük.

Figyelünk arra, hogy az Ön FIAT 500 bérlése ne csak egy szokványos autóbérlés legyen, és Ön is átélhesse azt a bizonyos "La Dolce Vita" érzést, ami elfogja az embert ha a napsütésben autókázik a FIAT 500-assal a Lánchídon Pestről Budára, vagy a Balatont autózza éppen körül. 

  • A Rozé – FIAT 500 Cabrio 1.2 8V Lounge Korall
    kezdő ár € 55.00
    Tovább
Facebook

 

Kik vagyunk?

Cégünk FIAT 500 bérbeadásával foglalkozik Budapesten (Magyarországon). Más típust nem is tartunk, de bízunk benne, hogy Ön is megtalálja a kirándulásához vagy városnézéséhez legmegfelelőbb édes kis autót.

FIAT 500 egy kis autó, de igazán nagy élmény benne utazni!

  Miért foglaljon nálunk?
Biztosan FIAT 500-ast kap
Személyes kapcsolattartás
Egyedi igények megvalósítása
Rugalmas átadás/átvétel
Veres Péter u. 51. 1163 Budapest Hungary;
Tel.: +36 20 269 8135
   
info@rentafiat500.hu
   

2016 Copyright Rent a FIAT 500 Kft.