Az oldalon a felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használunk. Az oldal használatával ebbe Ön beleegyezik. Részletekez a Adatkezelési Tákékoztatónkban olvashat

A legcsinosabb Puncs

a városban

Érkezzen

stílusosan

Kerülje el a

tömeget

A legcsinosabb Puncs

a városban

Több mint elég hely

egy FIAT 500 számára

Elhajt a Bazilika előtt

egy FIAT 500

Nézzen ki

egy FIAT 500 belsejéből

Kis autó,

nagy lehetőségek

Az igazi nyári autó

- egy FIAT 500 Cabrio

:
:

Foglalás

Weboldalunk jobb felső sarkában találja a foglalási modult, melynek segítségével valós időben kereshet a szabad időpontok és autók között. Ha a keresésre nincs találat, az azt jelenti, hogy abban az időpontban nincs szabad FIAT 500-asunk, kérjük módosítsa a paramétereket.

A felvételi és leadási pontok megadása a foglalás során kötelező. Számunkra preferált (és a nap minden órájában ingyenes!) lehetőség a Mélygarázs az Erzsébet téren (Budapest, V. kerület). Ha más belvárosi vagy egyéb helyszínt szeretne, azt is megoldjuk – ilyen esetben is válassza az „Egyéb" lehetőséget, és a megjegyzésbe írja be a konkrét igényét.

A foglalás során választhat néhány általános kiegészítő (pl. esernyő, takaró) közül – az így kiválasztott tételek díját a foglalási rendszer kalkulálja, továbbá a „Megjegyzés" mezőben feltüntetheti egyedi igényeit, kéréseit is – ezek díját egyedileg fogjuk majd egyeztetni. 

A foglalás véglegesítését követően weboldalunk fizetési modulja egy külső szolgáltatóhoz irányítja, ahol bankkártyájával vagy PayPal fiókjával biztonságosan kifizetheti a szolgáltatás díját. Ha a fizetési modul használatával problémája adódna, banki átutalással is fizethet. 

Felhívjuk a figyelmét, hogy a bérleti szolgáltatás megkezdése előtt óvadék előengedélyezése szükséges, ezért fontos, hogy rendelkezzen erre alkalmas (dombornyomott) hitelkártyával. Amennyiben nem rendelkezik hitelkártyával, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, hogy az előre utalásról egyeztethessünk.

Kérjük ne feledje, hogy a bérlési szolgáltatás igénybevételének feltétele, hogy a Vezető rendelkezzen érvényes, 1 évnél régebbi jogosítvánnyal, és 21 évesnél idősebb legyen. Az ezt igazoló dokumentumokat a bérlet megkezdése előtt kollégánk ellenőrzi.

Amennyiben a foglalását módosítani szeretné, arra az ÁBSzF-ben rögzített feltételek mellett biztosítunk lehetőséget. Módosítási szándékáról kérjük értesítsen bennünket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Ha a foglalás során elakad, vagy bővebb információra van szüksége, kérjük jelezze ezt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

 

  • A Rozé – FIAT 500 Cabrio 1.2 8V Lounge Korall
    kezdő ár € 55.00
    Tovább
Facebook

 

Kik vagyunk?

Cégünk FIAT 500 bérbeadásával foglalkozik Budapesten (Magyarországon). Más típust nem is tartunk, de bízunk benne, hogy Ön is megtalálja a kirándulásához vagy városnézéséhez legmegfelelőbb édes kis autót.

FIAT 500 egy kis autó, de igazán nagy élmény benne utazni!

  Miért foglaljon nálunk?
Biztosan FIAT 500-ast kap
Személyes kapcsolattartás
Egyedi igények megvalósítása
Rugalmas átadás/átvétel
Veres Péter u. 51. 1163 Budapest Hungary;
Tel.: +36 20 269 8135
   
info@rentafiat500.hu
   

2016 Copyright Rent a FIAT 500 Kft.